Subsidie Duurzaam Boeren Drenthe aanvragen? Kom naar de inloopavond


Deelnemen aan de regeling melkveehouderij van Duurzaam Boeren Drenthe is eenvoudig en kan via het loket van  SNN, maar om het nog makkelijker te maken, is er op 8 mei a.s. een speciale inloopavond.

Specialisten en ervaringsdeskundigen zitten klaar om te helpen bij het indienen van de aanvraag op maandagavond 8 mei, tussen 20.00 uur en 22.00 uur in Restaurant de Turfsteker in Westerbork.

Bereid jezelf alvast voor en neem mee:

  1. Werkend email-account dat je gebruikt voor het bedrijf (bijvoorbeeld op telefoon, tablet of laptop). Of zorg voor de inloggegevens van het email-account, i.v.m. een bevestigingsmail
  2. Inschrijfnummer Kamer van Koophandel
  3. Bankrekeningnummer
  4. Vaststellingsbrieven van eventueel eerdere subsidies i.v.m. de-minimisverklaring.
  5. SBI-code, te vinden op de gecombineerde opgave. De codes 01.50, 01.41 en 01.41.1 komen in aanmerking voor de regeling

Heb je nog vragen of kun je niet op 8 mei, neem dan contact op met één van de gebiedscontactpersonen bij jou in de buurt.


Handige tips!

We hebben al eerder een aantal handige tips op een rijtje gezet die het indienen van de aanvraag makkelijker maken. Hier vind je bijvoorbeeld ook een overzicht van de subsidies die onder de-minimis vallen.